Saavutettavuusseloste

Verkkopalvelujen saavutettavuus tarkoittaa sitä, että digitaalisia palveluita voi käyttää kuka tahansa helposti toimintarajoitteista huolimatta.

 

Tämä saavutettavuusseloste on luotu 21.12.2020 ja se kattaa United Bankers Oyj:n julkiset sivustot unitedbankers.fi, unitedbankers.com ja unitedbankers.se kieliversioineen.

 

Arvio palveluiden tilasta perustuu United Bankersin omaan arviointiin.

 

Saavutettavuuden tila United Bankersin sivustoilla

 

Kehitämme parhaillaan verkkopalveluidemme saavutettavuutta sekä helppokäyttöisyyden ja sisältöjen ymmärrettävyyden näkökulmasta että teknisestä näkökulmasta.

 

  • Sivustot täyttävät saavutettavuusvaatimukset osittain. Saavutettavuuspuutteita esiintyy sivustolla ja palveluissamme eritasoisesti.

  • Unitedbankers.fi ja sen alla olevat ilman tunnistusta käytettävät palvelut täyttävät saavutettavuusvaatimukset osittain. Saavutettavuuspuutteita esiintyy sivustolla ja palveluissamme eritasoisesti.

  • Henkilöasiakkaalle kohdistetut tunnistusta vaativat palvelut ("OmaUB") eivät täytä kaikkia saavutettavuuskriteerejä. Saavutettavuuspuutteita esiintyy sivustolla ja palveluissamme eritasoisesti.
  • Sivustolla ja verkkopalveluissa julkaistut toimisto-ohjelmien tiedostot (esim. doc, pdf, odt) eivät täytä saavutettavuusvaatimuksia.

    • Puutteet 23.9.2018 ja sen jälkeen julkaistuissa tiedostoissa pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

    • Ennen 23.9.2018 julkaistujen tiedostojen sisältö annetaan asiakkaalle saavutettavassa muodossa, jos asiakas sitä pyytää ja pyyntö on kohtuullinen.

  • Kaikki sivustolla ja verkkopalveluissa julkaisut videot ja äänitiedostot eivät ole tekstitettyjä.

 

Saavutettavuuspalaute

Jos huomaat unitedbankers.fi-sivustolla tai verkkopalvelussa saavutettavuusongelmia, voit antaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen saavutettavuuspalaute@unitedbankers.fi.

 

Pyrimme vastaamaan palautteeseen 2 viikon kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan, voit välittää palautteesi Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000