Yrityslainat

Yrityslainat

 

Yritysten ja pankkien liikkeeseen laskemat joukkovelkakirjat sopivat sijoittajalle, joka ei halua ottaa osakeriskiä ja joka arvostaa sijoituskohteesta maksettavaa säännöllistä korkotuottoa. UB etsii asiakkaiden tarpeisiin parhaiten sopivat sekä riski-tuotto-suhteeltaan optimaaliset vaihtoehdot yrityslainamarkkinoilta.

 

Yrityslainat - mielenkiintoinen vaihtoehto korkosijoittajalle

Yritysten ja pankkien liikkeeseen laskemat joukkovelkakirjat ovat mielenkiintoinen vaihtoehto sijoittajalle, sillä ne ovat viime aikoina tarjonneet parhaan tuottopotentiaalin korkomarkkinoilla. Yrityslainat sopivat myös niille sijoittajille, jotka eivät voi tai halua ottaa osakeriskiä.

 

Yrityslainat ovat pääsääntöisesti yli vuoden mittaisia. Joukkovelkakirjoilla on kuitenkin jälkimarkkinat, joilla sijoittajat voivat ostaa tai myydä yrityslainoja kesken laina-ajan. Jälkimarkkinat ovat kuitenkin melko suljetut ja vaativat usein suuria volyymejä. Tämän vuoksi piensijoittajan voi olla vaikea päästä markkinoille suoraan. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, jos olet kiinnostunut yrityslainasijoituksista.