United Bankers -konserni

United Bankers -konserni

Suomalainen varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija

United Bankers on keskisuuri, kotimainen sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys. Vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuihin.

Lue lisää yleisesitteestä:

United Bankers — Luomme vaurautta vastuullisesti »

 

Varainhoito

United Bankersin varainhoitoliiketoimintaan kuuluvat rahastot, omaisuudenhoito ja strukturoidut sijoitukset. United Bankers tarjoaa perinteisten osake- ja korkorahastojen lisäksi laajan valikoiman reaaliomaisuusrahastoja. Niihin kuuluvat kiinteistöosakerahastot, suoriin kiinteistökohteisiin sijoittavat rahastot, infrastruktuurirahastot ja metsärahastot. United Bankers on reaaliomaisuussijoitusten edelläkävijä pohjoismaisilla markkinoilla.


Pääomamarkkinapalvelut

United Bankersin pääomamarkkinapalveluihin kuuluvat lukeutuvat Corporate Finance -neuvonantopalvelut, listautumispalvelut, oman ja vieraan pääoman ehtoiset rahoitusjärjestelyt, ja verkkoalustalla toimiva yritysrahoituskanava.

Konsernirakenne

United Bankers -konserniin kuuluu emoyhtiö United Bankers Oyj:n lisäksi neljä tytäryhtiötä.

Emoyhtiö

United Bankers Oyj, toimitusjohtaja Patrick Anderson


Tytäryhtiöt

  • UB Omaisuudenhoito Oy, toimitusjohtaja Jani Lehti
  • UB Rahastoyhtiö Oy, toimitusjohtaja John Ojanperä
  • UB Corporate Finance Oy, toimitusjohtaja Ville Väisänen
  • UB Nordic Forest Management Oy, toimitusjohtaja Jyri Hietala