United Bankers -konserni

Suomalainen varainhoidon ja sijoitusmarkkinoiden asiantuntija


United Bankers on keskisuuri, kotimainen sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys. Vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni aloitti liiketoimintansa arvopaperinvälityksestä. Tänä päivänä yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito ja pääomamarkkinapalvelut. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamisen ratkaisuihin.

Lue lisää yleisesitteestä:

United Bankers — suomalainen sijoitusalan asiantuntija »

 

 

Varainhoito


United Bankersin varainhoitoliiketoimintaan kuuluvat rahastot, omaisuudenhoito ja strukturoidut sijoitukset. United Bankers tarjoaa perinteisten osake- ja korkorahastojen lisäksi laajan valikoiman reaaliomaisuusrahastoja. Niihin kuuluvat kiinteistöosakerahastot, suoriin kiinteistökohteisiin sijoittavat rahastot, infrastruktuurirahastot ja metsärahastot. United Bankers on reaaliomaisuussijoitusten edelläkävijä pohjoismaisilla markkinoilla.


Pääomamarkkinapalvelut


United Bankersin pääomamarkkinapalveluihin kuuluvat lukeutuvat Corporate Finance -neuvonantopalvelut, listautumispalvelut, oman ja vieraan pääoman ehtoiset rahoitusjärjestelyt, ja verkkoalustalla toimiva yritysrahoituskanava.