Ajankohtaista

OmaUB-palvelu uudistuu toukokuussa

 

United Bankersin asiakkaiden omien sijoitusten seurantaan ja sähköiseen asiointiin tarkoitettu OmaUB-palvelu on uudistumassa lähiaikoina. Palvelua on modernisoitu etenkin teknisesti, ja uuden teknologian ansiosta muun muassa OmaUB:n käyttöliittymä on nyt aiempaa mobiiliystävällisempi.

 

Toiminnallisuuksien osalta ei uuden palvelun käyttöönottovaiheessa tapahdu suuria muutoksia. Uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa omien pankkiyhteystietojen päivittäminen ja ylläpitäminen omissa tiedoissa. Palvelun tekninen uudistus mahdollistaa lisäksi OmaUB:n kehittämisen jatkossa entistä tehokkaammin. Tavoitteena on, että asiakaskokemuksen parantamiseen tähtääviä uudistuksia voidaan tulevaisuudessa toteuttaa säännöllisesti ja aiempaa joustavammin.

 

OmaUB-palvelun uudistamiseen on käytetty paljon aikaa ja työtä. Palvelua on myös pyritty testaamaan mahdollisimman huolellisesti. Mikäli palvelun toiminnassa esiintyy tästä huolimatta puutteita, pyydämme lähettämään palautetta osoitteeseen omaub@unitedbankers.fi. Otamme mielellämme vastaan myös kehitysehdotuksia, joita voi lähettää niin ikään edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.