Metsärahasto

UB Metsä avoinna merkinnöille

Seuraava merkintäpäivä 15.6.2023 | Minimimerkintä 5 000 €

 

Metsä on hyvin arvonsa säilyttävä ja vakaata tuottoa tarjoava sijoituskohde. UB Metsä tuo metsäsijoittamisen edut nyt kaikkien sijoittajien ulottuville.

Aloita sijoittaminen jo tänään

Aseta alkupääoma ja mahdollinen kuukausisäästösumma sekä sijoitusaika ja tavoittelemasi tuotto. Graafi havainnollistaa, miten korkoa korolle -ilmiö vaikuttaa sijoituksen kehitykseen pitkällä aikavälillä. Graafista näkyy myös, miten korkeampi tavoitetuotto vaikuttaa volatiliteettiin eli sijoituksen mahdolliseen arvonvaihteluun.

Tuottoennuste

81 348 euroa
Tule asiakkaaksi

Säästölaskurin avulla voi arvioida säästöjen karttumista. Laskelman tarkoitus on antaa esimerkki siitä, miten säännöllinen säästäminen voi saada rahasi kasvamaan ajan myötä. Laskelman tulosta ei tule käsittää sijoitussuositukseksi tai -neuvoksi. Laskurin tulokset ovat suuntaa-antavia eikä siinä ole huomioitu kaikkia säästösummaan todellisuudessa vaikuttavia tekijöitä, kuten veroja, inflaatiota, valuuttakurssimuutoksia ja tuotteisiin liittyviä kuluja. Laskelma ei perustu mihinkään tiettyyn sijoitustuotteeseen tai -palveluun. Sijoituksen arvo voi nousta tai laskea, eikä sijoituksen aikaisempi kehitys ole tae tulevasta kehityksestä. Sijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski ja sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Sijoittajan tulee ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua sijoitustuotteeseen tai -palveluun liittyvään materiaaliin, josta myös sijoittamiseen liittyvät riskit ilmenevät. Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin ja virheellisiin laskelmiin.

Tutustu palveluihimme

Tarjoamme asiantuntevia ja luotettavia sijoituspalveluita yli 30 vuoden kokemuksella.
Autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Juuso Uski, yksityisasiakkaiden varainhoidon johtaja
UB:n rahastojen avulla sijoittaja saa kustannustehokkaasti erinomaisen hajautuksen omaisuuslajeihin, joilla on mahdollista madaltaa sijoitussalkun riskitasoa ilman, että salkun pitkän aikavälin tuotto-odotuksesta tarvitsee tinkiä.

Juuso Uski, yksityisasiakkaiden varainhoidon johtaja

Henry Nurminen, johtaja, strukturoidut sijoitukset
Laajan pohjoismaisen yhteistyöverkoston ansiosta yrityslainamarkkinoiden kiinnostavat liikkeeseenlaskut sekä toimivat jälkimarkkinat ovat vaivattomasti asiakkaidemme ulottuvilla. UB tarjoaa asiakkailleen myös korkealaatuisia strukturoituja sijoituslainoja.

Henry Nurminen, johtaja, strukturoidut sijoitukset

Inka Noramaa, sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja
Pitkäaikaiset ja tulokselliset asiakassuhteet perustuvat luottamukseen, joka syntyy asiakkaan yksilöllisten toiveiden ja lähtökohtien syvällisestä ymmärtämisestä.

Inka Noramaa, sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja

Ville Väisänen, CEO, UB Securities Oy
Konsernin rahoituspalveluiden valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja erityisesti lainaperusteiseen rahoitukseen. Yritysrahoitusrahasto sekä verkkoalustalla toimiva joukkorahoituskanava täydentävät erinomaisesti perinteisiä osakepohjaisia rahoitusjärjestelyvaihtoehtoja

Ville Väisänen, CEO, UB Securities Oy

Ota yhteyttä sijoitusasiantuntijoihin

Kaikki yhteystiedot