UB som arbetsgivare

Bli en del av vår tillväxthistoria - och samtidigt en del av din egen

 

United Bankers Abp är en av de äldsta aktörerna på finansmarknaden i Finland. Inom kapitalförvaltning specialiserar företaget sig på realtillgångsplaceringar. Företaget erbjuder diversifierade placeringsmöjligheter och lösningar till exempel skog-, fastighet-, infratsruktur- och områdesaktiefonder. United Bankers Abps huvudkontor ligger i Helsingfors och företaget har kontor även i Åbo, Tammerfors, Kuopio, Vanda, Uleåborg, Salo, Stockholm och Luxemburg.

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö i kärnan av Helsingfors, intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter och en möjlighet att bygga karriär och bli delaktig i skapandet av vårt företags tillväxthistoria.

Ifall du blev intresserad av att jobba på vårt växande företag kan du skicka oss en öppen ansökan per email till rekry@unitedbankers.fi. Vi kontaktar dig ifall vi har lämpliga uppgifter för dig. Ansökningarna sparas i två år. När du skickar en ansökan ger du samtidigt ditt medgivande till att vi behandlar dina personuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter här »