Metsästä kestävää tuottoa

Metsästä kestävää tuottoa -webinaari 25.10.2022

United Bankersin salkunhoitajat Kari Kangas ja Teemu Perälä sekä vastuullisuusjohtaja Seela Sinisalo keskustelivat sijoitusjohtaja Marja Valkeisen johdolla metsästä, metsänhoidosta ja metsäsektorin tulevaisuuden näkymistä.

Erikoissijoitusrahasto UB Metsä Global

 

UB Metsä Global sijoittaa globaalisti metsään, metsäteollisuuteen ja metsäteollisuuden lopputuotteiden jatkojalostukseen. Varat sijoitetaan sekä metsärahastoihin että listattuihin metsäosakkeisiin. Rahaston sijoituskohteena olevien metsärahastojen sijoitettavien varojen pääpaino on läntisillä, säädellyillä markkinoilla. Listattujen metsäosakkeiden kautta sijoitetaan metsää omistaviin REIT-yhtiöihin sekä metsäteollisuuden ja sen lopputuotteita jatkojalostavien yhtiöiden osakkeisiin. Lue lisää rahastosta »

Teemu Perälä, salkunhoitaja
Metsät ovat tärkeässä roolissa ilmastonmuutoksen torjunnassa, ja puu korvaa muovin yhä useammissa eri käyttötarkoituksissa. Metsä sijoituksena tarjoaa myös suojaa inflaatiolta.

Teemu Perälä, salkunhoitaja

Seuraava merkintäpäivä 31.10. | Minimimerkintä 5 000 euroa | Tee merkintä »

 

 

Haluatko kuulla lisää metsäsijoittamisesta?

 

Asiantuntijamme auttavat mielellään – kysy lisätietoja sähköpostitse sijoita@unitedbankers.fi tai soittamalla puh. 09 2538 0320.

 

 

 

Voit myös varata ajan tapaamiselle, jättää soittopyynnön tai
ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

 

 

Ajankohtaista tietoa metsäsijoittamisesta

 

BLOGI: Kysymyksiä ja vastauksia metsärahastoista »

Metsäsijoittamisen suosio on kasvanut viime vuosina. Tämä on seurausta muun muassa pitkään jatkuneesta matalien korkojen ympäristöstä sekä sijoitustoiminnan kestävyyteen liittyvistä...

Blogi: Metsäsijoittaminen ammattimaistuu »

United Bankersin metsärahastovalikoimaan kuuluu tällä hetkellä kaikkiaan neljä rahastoa. Kolme niistä sijoittaa suoraan metsätiloihin: Erikoisijoitusrahasto UB Metsä ja...

.  .  .  .  .  .  .  .  .

 

UB:n reaaliomaisuus­sijoitukset

 

United Bankers on reaaliomaisuussijoittamisen edelläkävijä Pohjoismaissa yli miljardin euron reaaliomaisuussijoituksillaan. UB tarjoaa kattavan valikoiman reaaliomaisuusluokkiin keskittyviä rahastoja, jotka tuovat kiinteistö-, metsä- ja infrastruktuurisijoitukset vaivattomasti sijoittajien ulottuville jo pienilläkin sijoitussummilla.

 

 


Kiinteistöt

Kiinteistösijoitukset tuovat sijoitussalkkuihin vakautta ja parantavat sijoitusten riski-tuotto-suhdetta. Kiinteistösijoitukset tarjoavat myös säännöllistä kassavirtaa, joten ne sopivat hyvin pysyväksi osaksi sijoitussalkkua.
Lue lisää kiinteistösijoituksista »


INFRASTRUKTUURI

Infrastruktuuri on perinteisesti julkisen vallan omistamaa yleistä yhteiskunnan palvelujärjestelmää kuten sähköntuotanto ja -jakelu, vesihuolto, satamat, lentokentät ja tietullit.
Lue lisää infrastruktuurirahastoista »


METSÄ

Metsä on hyvin arvonsa säilyttävä ja vakaata tuottoa tarjoava sijoituskohde. Sen tuottoprofiili onkin poikkeuksellinen, sillä puuston kasvu on riippumatonta suhdanteista.
Lue lisää metsästä »

 


REIT = Real Estate Investment Trust

UB:n REIT-osakerahastot ovat likvidi ja vaivaton tapa sijoittaa pörssilistattuihin kiinteistösijoitusyhtiöihin globaalisti.
Lue lisää REIT:eistä »

 

Tutustu monipuoliseen rahastovalikoimaamme »

 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme
puh. 09 2538 0320 tai e-mail sijoita@unitedbankers.fi

 

 

Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Sijoituksen arvo voi nousta tai laskea, eikä rahastolle asetettua tavoitetuottoa välttämättä saavuteta. Rahaston historiallisen kehityksen perusteella ei voi tehdä luotettavaa arviota tulevasta kehityksestä. Riskit on esitelty tarkemmin rahastojen avaintietoesitteissä. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä sijoittajan tulee tutustua rahastojen avaintietoesitteisiin, rahastoesitteisiin ja hinnastoihin, jotka ovat saatavilla rahastojen sivuilta. Rahastoja hallinnoi UB Rahastoyhtiö Oy.