Sijoita tuottavasti pohjoismaisiin kiinteistöihin

Erikoissijoitusrahasto UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt

Pohjoismaisen kiinteistömarkkinan etuja ovat yhtenäinen toimintaympäristö, läpinäkyvyys sekä alueen vahva talous. Hyvin hajautettu pohjoismainen kiinteistösalkku tarjoaa sijoittajalle vakaata, inflaatiosuojattua tuottoa erilaisissa taloussuhdanteissa. Rahaston seuraava merkintäpäivä on 30.6.

 

Haluatko kuulla lisää kiinteistösijoittamisesta?

Varaa aika tapaamiselle, jätä soittopyyntö tai ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Asiantuntijamme auttavat mielellään.


Ota meihin yhteyttä »

 

Rahaston koko tuottohistoria rahaston sarjasta, jolla on pisin tuottohistoria. Muita tuottohistorian jaksoja sivulla UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt »

Minimimerkintä 5 000 euroa. Rahastoon voi tehdä merkintöjä neljä kertaa vuodessa, maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun viimeisenä pankkipäivänä viimeistään klo 18.00.

 

Lue lisää » | Tee merkintä » | Jätä yhteydenottopyyntö »

 

Jaakko Onali, salkunhoitaja, UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt
Painotamme rahaston sijoituskohteissa laadukkaita ja sijainniltaan hyviä toimitilakiinteistöjä, joiden vuokralaiset ovat vakaita ja maksukykyisiä toimijoita. Kohteiden valinnassa yksi keskeisimmistä päätöksentekoon vaikuttavista seikoista on myös kohteen vuokrasopimuksen pituus.

Jaakko Onali, salkunhoitaja, UB Pohjoismaiset Liikekiinteistöt

AJANKOHTAISTA MATERIAALIA KIINTEISTÖSIJOITTAMISESTA

Webinaaritallenne: Kiinteistösijoittaminen muuttuneessa markkinatilanteessa »

Blogi: Vahvaa osaamista pohjoismaisilla kiinteistömarkkinoilla »

inderesTV/Salkunhoitajat: Pohjoismaiden kiinteistösijoitusmarkkinat »

 

 

.  .  .  .  .  .  .  .  .

 

UB:n reaaliomaisuus­sijoitukset

 

United Bankers on reaaliomaisuussijoittamisen edelläkävijä Pohjoismaissa yli miljardin euron reaaliomaisuussijoituksillaan. UB tarjoaa kattavan valikoiman reaaliomaisuusluokkiin keskittyviä rahastoja, jotka tuovat kiinteistö-, metsä- ja infrastruktuurisijoitukset vaivattomasti sijoittajien ulottuville jo pienilläkin sijoitussummilla.

 

 


Kiinteistöt

Kiinteistösijoitukset tuovat sijoitussalkkuihin vakautta ja parantavat sijoitusten riski-tuotto-suhdetta. Kiinteistösijoitukset tarjoavat myös säännöllistä kassavirtaa, joten ne sopivat hyvin pysyväksi osaksi sijoitussalkkua.
Lue lisää kiinteistösijoituksista »


INFRASTRUKTUURI

Infrastruktuuri on perinteisesti julkisen vallan omistamaa yleistä yhteiskunnan palvelujärjestelmää kuten sähköntuotanto ja -jakelu, vesihuolto, satamat, lentokentät ja tietullit.
Lue lisää infrastruktuurirahastoista »


METSÄ

Metsä on hyvin arvonsa säilyttävä ja vakaata tuottoa tarjoava sijoituskohde. Sen tuottoprofiili onkin poikkeuksellinen, sillä puuston kasvu on riippumatonta suhdanteista.
Lue lisää metsästä »

 


REIT = Real Estate Investment Trust

UB:n REIT-osakerahastot ovat likvidi ja vaivaton tapa sijoittaa pörssilistattuihin kiinteistösijoitusyhtiöihin globaalisti.
Lue lisää REIT:eistä »

 

Tutustu monipuoliseen rahastovalikoimaamme »

 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme
puh. 09 2538 0320 tai e-mail sijoita@unitedbankers.fi

 

 

Rahastosijoittamiseen liittyy aina taloudellinen riski. Sijoituksen arvo voi nousta tai laskea, eikä rahastolle asetettua tavoitetuottoa välttämättä saavuteta. Rahaston historiallisen kehityksen perusteella ei voi tehdä luotettavaa arviota tulevasta kehityksestä. Riskit on esitelty tarkemmin rahastojen avaintietoesitteissä. Ennen sijoituspäätöksen tekemistä sijoittajan tulee tutustua rahastojen avaintietoesitteisiin, rahastoesitteisiin ja hinnastoihin, jotka ovat saatavilla rahastojen sivuilta. Rahastoja hallinnoi UB Rahastoyhtiö Oy.