Sijoittajasuhdepäällikkö

United Bankers -konserni hakee sijoittajasuhdepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen

 

Tehtävästä

 

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa: lehdistötiedotteiden ja esitysmateriaalien laatiminen, sijoittajasivuston sisältöjen ylläpitäminen ja tietojen päivittäminen sekä käännöstöiden koordinointi ja tarkistaminen. Tehtävässäsi vastaat myös sijoittaja- ja mediasuhteiden hoitamisesta sekä niiden kehittämisestä. Toimit tiiviissä yhteistyössä viestintäjohtajan ja muun organisaation kanssa.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

Tehtävien hoitaminen edellyttää erinomaisia kommunikointitaitoja, taitoa tuottaa asiantuntijatekstejä ja -sisältöjä, huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Olet hyvä verkostoituja ja tiimipeluri. Suomenkielisten viestintätaitojen lisäksi tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä. Rahoitusalan tunteminen tai kokemus sijoitusalalta ovat niin ikään eduksi. Sinulla on työtehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi KTM.

 

Mitä saat meiltä?

 

Tarjoamme sinulle dynaamisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, mukavan ja kannustavan työyhteisön, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, sekä mahdollisuuden rakentaa uraa ja kehittyä sijoitusalan ja pörssiyhtiöviestinnän asiantuntijaksi. Pääset myös mukaan luomaan yrityksemme kasvutarinaa.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää mahdollisimman pian ja viimeistään 29.10.2021 lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse rekry@unitedbankers.fi. Lisääthän hakemukseesi CV:si ja palkkatoiveesi. Paikka täytetään välittömästi sopivan hakijan löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Inka Noramaa puhelimitse 040 576 4202.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet.

 

United Bankers on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. Olemme yksi vanhimmista rahoitusalan toimijoista Suomessa ja tarjoamme monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluja, joihin lukeutuvat muun muassa varainhoito, metsä-, kiinteistö- ja infrastruktuurirahastot sekä alueelliset osakerahastot. Meillä on noin 130 työntekijää ja pääkonttorimme on Helsingissä. Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvot ovat asiakaslähtöisyys, ketteryys ja joukkuehenkisyys.