IT-päällikkö

United Bankers -konserni hakee IT-päällikköä

 

Tehtävästä

 

United Bankers -konserni etsii vakituiseen työsuhteeseen IT-päällikköä. Työtehtäviin kuuluu muun muassa kolmihenkisen IT-tiimin päivittäisen työn hallinnointi ja esihenkilönä toimiminen, IT:n infrastruktuurin valvonta, uusien teknologioiden hallinnan koordinointi sekä tietojärjestelmien kehitys ja testaus. Työ sisältää myös esimerkiksi laitehankintaa, suorituskykyraportointia ja IT-prosessien kehitystä.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja osaamista esimerkiksi seuraavilta osa-alueilta:

 

• VMWare
• Microsoft- ja Linux-palvelimet
• Active Directory (AD, DNS, GP jne.)
• Windows-työasemat
• Powershell-scriptit
• SQL-serverit
• Exchange-palvelimet
• Perusosaaminen verkoista
• Konttiteknologiat
• Microsoft 365, Microsoft SCCM/Intune/Autopilot
• VPN-ratkaisut

 

Esihenkilö- tai tiiminvetokokemus sekä kokemus finanssialalla työskentelystä katsotaan eduksesi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on etu.

 

Toivomme sinulta huolellista, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työotetta. Osaat priorisoida, ottaa vastuuta etkä hätkähdä ajoittaista aikataulupainetta. Hyvät ongelmanratkaisukyvyt ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä menestymisen kannalta ensiarvoisen tärkeitä. Persoonaltasi olet joustava, luotettava sekä asiakaslähtöinen tiimipelaaja.

 

Mitä saat meiltä

 

Tarjoamme sinulle haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä, huipputiimin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ja nähdä konkreettisesti oman työsi jäljen. Saat meiltä myös dynaamisen työympäristön Helsingin ytimessä, mukavan ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä mukaan luomaan yrityksemme kasvutarinaa. Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön, kattavat vakuutukset sekä monia muita etuja.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää mahdollisimman pian ja viimeistään 15.10.2022 Duunitorissa.
Paikka täytetään välittömästi sopivan hakijan löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa IT Director Jani Kannisto, puh. 050 376 0580 tiistaina 20.9. klo 15–16 tai perjantaina 23.9. klo 14–15.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet.

 

United Bankers on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. Olemme yksi vanhimmista rahoitusalan toimijoista Suomessa ja tarjoamme monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluja, joihin lukeutuvat muun muassa varainhoito, metsä-, kiinteistö- ja infrastruktuurirahastot sekä alueelliset osakerahastot. Meillä on reilut 130 työntekijää ja pääkonttorimme on Helsingissä. Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvot ovat asiakaslähtöisyys, ketteryys ja joukkuehenkisyys.