Asiakkuuskoordinaattori

United Bankers -konserni hakee asiakkuuskoordinaattoria


Haluatko vastata asiakkaiden odotuksiin, kehittää aktiivisesti omaa työnkuvaasi ja nähdä työsi tuloksen konkreettisesti tarkkuutta vaativissa tehtävissä? Etsimme nyt asiakkuuskoordinaattoria sopimushallinnon ja myynnin tukitoimintoihin kuuluviin tehtäviin. Tehtävä on määräaikainen, noin vuoden mittainen äitiyslomasijaisuus.

 

Tehtävästä

 

Asiakkuuskoordinaattorin työtehtäviin kuuluvat muun muassa asiakassopimusten ja asiakasdokumentaation tarkastaminen ja hallinta, arvo-osuustilien avaukset, erilaiset myynnin tukitoiminnot sekä sopimushallinnon avustavat tehtävät.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Asiakkuuskoordinaattorin tehtävien hoitaminen edellyttää huolellisuutta, järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Rahoitusalan sääntelyn tunteminen tai kokemus sijoitusalalta on eduksi, mutta emme edellytä alan työkokemusta. Kokemusta tärkeämpää on kykysi toimia itsenäisesti vaativissakin tilanteissa, joustavuus sekä halukkuus uuden oppimiseen. Koulutustaustasi on esimerkiksi kaupallinen tai oikeustieteellinen. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa olevalle korkeakouluopiskelijalle ponnahduslaudaksi rahoitusalalle. Suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

 

Mitä saat meiltä

 

Tarjoamme sinulle haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä, huipputiimin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi finanssialan asiantuntijana. Saat meiltä myös dynaamisen työympäristön Helsingin ytimessä, mukavan ja kannustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä mukaan luomaan yrityksemme kasvutarinaa. Tarjoamme myös joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön, kattavat vakuutukset sekä monia muita etuja.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää mahdollisimman pian ja viimeistään 31.7.2022 lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen rekry@unitedbankers.fi. Lisääthän hakemukseesi CV:si ja palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa 29.6.–6.7.2022 sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja Inka Noramaa, puh. 040 576 4202 tai inka.noramaa@unitedbankers.fi sekä 25.–29.7.2022 AML Officer Emmi Koho, puh. 040 527 7925 tai emmi.koho@unitedbankers.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet.


United Bankers on sijoitustuotteita ja -palveluita tarjoava yritys, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. Olemme yksi vanhimmista rahoitusalan toimijoista Suomessa ja tarjoamme monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluja, joihin lukeutuvat muun muassa varainhoito, metsä-, kiinteistö- ja infrastruktuurirahastot sekä alueelliset osakerahastot. Meillä on reilut 130 työntekijää ja pääkonttorimme on Helsingissä. Toimintaamme ohjaavat keskeiset arvot ovat asiakaslähtöisyys, ketteryys ja joukkuehenkisyys.