UB työnantajana

Tule rakentamaan yrityksemme kasvutarinaa – ja samalla myös omaa urapolkuasi

United Bankers Oyj on yksi vanhimmista rahoitusalan toimijoista Suomessa ja se on varainhoidossa erikoistunut reaaliomaisuussijoituksiin. Yhtiö tarjoaa monipuolisia sijoitustuotteita ja -palveluja, joihin lukeutuvat muun muassa varainhoito, metsä-, kiinteistö- ja infrastruktuurirahastot sekä alueelliset osakerahastot. United Bankers Oyj:n pääkonttori on Helsingissä ja sillä on lisäksi toimipisteet Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Vantaalla, Oulussa, Salossa, Tukholmassa ja Luxemburgissa.

 

Tarjoamme Sinulle dynaamisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa, mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, sekä mahdollisuuden rakentaa uraa ja päästä mukaan luomaan yrityksemme kasvutarinaa.

 

Mikäli haluat työskennellä kasvavassa yrityksessämme, lähetä meille vapaamuotoinen avoin hakemus sähköpostitse rekry@unitedbankers.fi. Otamme yhteyttä, mikäli Sinulle sopivia tehtäviä löytyy. Hakemuksia säilytetään kahden vuoden ajan. Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksen henkilötietojesi käsittelylle. Lisää tietoja henkilötietojen käsittelystä UB:ssa löydät tästä »