Sijoittajat

United Bankers Oyj
Yhtiötiedote 5.10.2015 kello 15:30

Muutoksia United Bankers Oyj:n tytäryhtiön UB Securities Oy:n johdossa

United Bankers Oyj:n ("United Bankers") arvopaperinvälitykseen keskittyvän tytäryhtiön UB Securities Oy:n ("UB Securities") toimitusjohtajan Herman Segercrantzin toimi yhtiössä päättyy 5.10.2015. UB Securitiesin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 5.10.2015 alkaen KTM Timo Taivalaho. Hän on toiminut aiemmin UB Securitiesissä Head of Equity Sales -tehtävässä. "Timo Taivalaholla on erittäin vahva kokemus sijoitusalan eri tehtävistä. Uskon, että hän on oikea henkilö vastaamaan välitysliiketoimintamme kehittämisestä. UB Securities pyrkii kasvattamaan markkinaosuuttaan ympäristössä, jossa useat kotimaiset välittäjät ovat vähentäneet palvelutarjontaansa ja ulkomaiset pankit ovat leikanneet toimintojaan Suomessa", arvioi United Bankersin toimitusjohtaja Patrick Anderson. Johdon uudelleenjärjestelyn yhteydessä Head of Equities -tehtävään on nimitetty KTM Dick Ehrnrooth.

"Arvopaperinvälitysliiketoiminta on ollut viimeisen kymmenen vuoden aikana voimakkaassa murroksessa. Herman Segercrantz on luotsannut UB Securitiesiä finanssikriisin ja Euroopan velkakriisin jälkeisessä haasteellisessa markkinaympäristössä. Haluan kiittää Herman Segercrantzia hänen panoksestaan UB Securitiesin johdossa", jatkaa toimitusjohtaja Anderson.

UB Securities on välitystoiminnassaan keskittynyt erityisesti pienten ja keskisuurten pohjoismaisten yhtiöiden osakkeiden kaupankäyntiin. Lisäksi yhtiö on aktiivisesti mukana myös primäärimarkkinalla listaamassa yhtiöitä ja joukkovelkakirjalainoja pohjoismaisille pääomamarkkinoille.

Lisätietoja antaa:

Patrick Anderson, toimitusjohtaja, United Bankers Oyj
Sähköposti: patrick.anderson@unitedbankers.fi
Puhelin: 0400 244 544, 09 25 380 236

Yhtiön hyväksyttynä neuvonantajana toimii Merasco Oy, puhelin: 09 6129 670.

United Bankers lyhyesti:
United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni. Yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito, rahastojen hallinnointi, arvopaperinvälitys ja investointipankkitoiminta. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama ja konsernin palveluksessa työskentelee 89 henkilöä (6/2015). Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 20,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,9 miljoonaa euroa. Konsernin hallinnoitavat varat ovat noin 1,7 miljardia euroa (6/2015). Yhtiö on ollut listattuna First North Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Tutustu tarkemmin United Bankers Oyj:hin osoitteessa www.unitedbankers.fi.