Sijoittajat

   

United Bankers Oyj
YHTIÖTIEDOTE 15.12.2016 kello 09:00

Tom Olsio nimitetty UB Securities Oy:n toimitusjohtajaksi

United Bankers Oyj:n ("United Bankers") arvopaperinvälityksestä vastaavan tytäryhtiön UB Securities Oy:n ("UB Securities") hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 15.12.2016 alkaen Tom Olsion, joka on työskennellyt yli 20 vuotta United Bankers -konsernin palveluksessa. Viimeisimpänä hän on toiminut United Bankersin yritysjärjestelyihin erikoistuneen tytäryhtiön UB Capital Oy:n johtotehtävissä. UB Securitiesin toimitusjohtajana lokakuusta 2015 asti toiminut Timo Taivalaho on päättänyt jättää tehtävänsä siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Taivalaho on käytettävissä UB Securitiesin neuvonantajana uuden työsuhteen alkamiseen asti.

"UB Securitiesin liiketoiminta on kehittynyt myönteisesti Timo Taivalahon johtamana. Haluamme kiittää Timoa hänen omistautumisestaan välitysliiketoiminnan kehittämiseen ja toivotamme hänelle menestystä tuleviin tehtäviin", sanoo United Bankersin toimitusjohtaja Patrick Anderson. "Tom Olsiolla on erittäin pitkä kokemus arvopaperinvälityksestä ja pääomamarkkinoista sekä laaja kansainvälinen verkosto. Hän on juuri oikea henkilö ottamaan vetovastuun UB Securitiesistä", jatkaa Anderson.  

"Aikani United Bankersilla on ollut hyvin antoisaa. Erityiskiitoksen haluan antaa työtovereilleni hyvästä yhteistyöstä. Kohdalleni osui nyt mielenkiintoinen mahdollisuus, ja päätin tarttua uusiin haasteisiin", sanoo Timo Taivalaho.

Lisätietoja antaa:

Patrick Anderson, toimitusjohtaja, United Bankers Oyj
Sähköposti: patrick.anderson@unitedbankers.fi
Puhelin: 0400 244 544, 09 25 380 236

Yhtiön hyväksyttynä neuvonantajana toimii Merasco Oy, puhelin: 09 6129 670.

United Bankers lyhyesti:
United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni. Yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito, arvopaperinvälitys, investointipankkitoiminta ja rahastojen hallinnointi. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 27,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 6,5 miljoonaa euroa. Konsernin hallinnoitavat varat ovat yli 1,8 miljardia euroa (6/2016). United Bankers on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama ja konsernin palveluksessa työskentelee 103 henkilöä (6/2016). Yhtiö on ollut listattuna First North Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Tutustu tarkemmin United Bankers Oyj:hin osoitteessa www.unitedbankers.fi.