Sijoittajat

United Bankers Oyj
YHTIÖTIEDOTE 19.1.2018 kello 10:50

Ville Väisänen nimitetty UB Securities Oy:n toimitusjohtajaksi

United Bankers Oyj:n ("United Bankers") arvopaperinvälitystä tarjoavan tytäryhtiön UB Securities Oy:n ("UB Securities") hallitus on nimittänyt Ville Väisäsen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 19.1.2018 alkaen. Väisänen on työskennellyt kesäkuusta 2017 lähtien yhtiön operatiivisena johtajana (Chief Operating Officer). Ennen UB Securitiesille siirtymistään hän työskenteli 12 vuotta Carnegie Investment Bank AB:n Helsingin sivuliikkeessä viimeisimpänä tehtävänään Sales Tradingin vetäjänä.

UB Securitiesin toimitusjohtajana 15.12.2016 lähtien toiminut Tom Olsio palaa aiempiin tehtäviinsä johtamaan pääomamarkkinapalveluita ja niiden kehittämistä.  

"Tom Olsio on viimeisen vuoden aikana onnistunut tehostamaan merkittävästi UB Securitiesin liiketoimintaa ja rakentanut arvopaperinvälitykseen vahvan tiimin. Jatkossa hän keskittyy pääomamarkkinoihin, joista hänelle on muodostunut laaja osaaminen yli kahdenkymmenen vuoden mittaisen työuran aikana United Bankers -konsernin palveluksessa. Ville Väisäsellä on vankka kokemus arvopaperinvälitysliiketoiminnan tuloksellisesta johtamisesta.  Hänellä on näkemystä välitysliiketoiminnan kehittämismahdollisuuksista ja kykyä johtaa muutoksia. UB Securitiesilla työskentelynsä aikana hän on osoittanut olevansa oikea henkilö ottamaan vastuun toimitusjohtajan tehtävistä", sanoo United Bankersin toimitusjohtaja Patrick Anderson.

Lisätietoja antaa:

Patrick Anderson, toimitusjohtaja, United Bankers Oyj
Sähköposti: patrick.anderson@unitedbankers.fi
Puhelin: 0400 244 544, 09 25 380 236

Yhtiön hyväksyttynä neuvonantajana toimii Merasco Oy, puhelin: 09 6129 670.

United Bankers lyhyesti:
United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni. Yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito, arvopaperinvälitys, investointipankkitoiminta ja rahastojen hallinnointi. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama ja konsernin palveluksessa työskentelee 105 henkilöä (6/2017). Yhtiön liikevaihto vuonna 2016 oli 20,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,5 miljoonaa euroa. Konsernin hallinnoitavat varat ovat noin 2,2 miljardia euroa (6/2017). Yhtiö on ollut listattuna First North Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Finanssivalvonta valvoo Yhtiön toimintaa. Tutustu tarkemmin United Bankers Oyj:hin osoitteessa unitedbankers.fi.