Sijoittajat

United Bankers Oyj

YHTIÖTIEDOTE 27.2.2018 kello 9.15

Muutoksia United Bankersin johtoryhmässä

United Bankers Oyj ("United Bankers", "Yhtiö") on nimittänyt KTM Inka Noramaan Yhtiön johtoryhmän jäseneksi 27.2.2018 alkaen.  Inka Noramaa on työskennellyt United Bankers -konsernissa vuodesta 2000 lähtien useissa eri tehtävissä. Viime vuosina hän on osallistunut useisiin Yhtiön strategisiin kasvuprojekteihin, muun muassa digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Johtoryhmän jäsenenä hänen vastuullaan on johtaa Yhtiön verkkopalvelu- järjestelmähankkeita, palveluiden ja asiakaskokemuksen kehittämistä sekä United Bankersin markkinointi- ja viestintästrategiaa. Hän tulee keskittymään myös United Bankersin ja Suomen Pankkiiriliike Oy:n integraatiohankkeeseen vastuualueenaan asiakkuuksien siirto.  

"Inkalla on useiden vuosien kokemus varainhoitoliiketoiminnastamme ja hänellä on ollut tärkeä rooli digitaalisten palveluidemme rakentamisessa. Hän on myös markkinoinnin ja viestinnän osaaja, jolla on kunnianhimoa kehittää UB:ta kohti strategisia tavoitteitamme", kertoo United Bankersin toimitusjohtaja Patrick Anderson.

Lisätietoja antaa:

Patrick Anderson, toimitusjohtaja, United Bankers Oyj
Sähköposti: patrick.anderson@unitedbankers.fi
Puhelin: 0400 244 544, 09 25 380 236

Yhtiön hyväksyttynä neuvonantajana toimii Merasco Oy, puhelin: 09 6129 670.

United Bankers lyhyesti:

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni. Yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito, arvopaperinvälitys, investointipankkitoiminta ja rahastojen hallinnointi. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama ja konsernin palveluksessa työskentelee 107 henkilöä (12/2017). Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 25,0 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,6 miljoonaa euroa. Konsernin hallinnoitavat varat ovat noin 2,3 miljardia euroa (12/2017). Yhtiö on ollut listattuna First North Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Finanssivalvonta valvoo Yhtiön toimintaa. Tutustu tarkemmin United Bankers Oyj:hin osoitteessa unitedbankers.fi.