Sijoittajat

United Bankers Oyj

LEHDISTÖTIEDOTE 21.1.2019 kello 09:30

United Bankers Oyj: UB Pankkiiriliikkeen tytäryhtiölle UB Lifelle sivuliike Luxemburgiin

United Bankers Oyj -konserniin kuuluvan UB Pankkiiriliike Oy:n tytäryhtiölle UB Life Oy:lle on perustettu sivuliike Luxemburgiin. UB Life on keskittynyt vakuutusasiamiestoimintaan ja uusi Luxemburgin sivuliike tulee vastaamaan kansainvälisistä vakuutusyhtiö- ja asiakassuhteista. Luxemburgin sivuliikkeen perustaminen toimii päänavauksena United Bankersin varainhoitopalveluiden sekä rahastojen kansainvälisen jakelun edistämisessä.

"United Bankersilla on ainutlaatuista osaamista muun muassa reaaliomaisuusrahastoissa, joihin kuuluvat metsä-, kiinteistö- ja infrastruktuurirahastot. Uusi toimisto Luxemburgissa tarjoaa mahdollisuuden UB:n varainhoidon palveluiden tarjoamiselle myös kansainvälisesti ja läsnäoloon Euroopan rahoitusmarkkinoilla", toteaa United Bankersin toimitusjohtaja Patrick Anderson.

Lisätietoja:

Patrick Anderson, toimitusjohtaja, United Bankers Oyj
Sähköposti: patrick.anderson@unitedbankers.fi
Puhelin: 0400 244 544, 09 25 380 236

United Bankers lyhyesti:

United Bankers Oyj on suomalainen, vuonna 1986 perustettu sijoitusalan konserni. Yhtiön liiketoiminta-alueisiin kuuluvat varainhoito, arvopaperinvälitys, pääomamarkkinapalvelut ja rahastojen hallinnointi. Varainhoidossa yhtiö on erikoistunut reaaliomaisuussijoittamiseen. United Bankers on pääasiassa avainhenkilöidensä omistama ja konsernin palveluksessa työskentelee 138 työntekijää sekä 32 asiamiestä (6/2018). United Bankersin liikevaihto vuonna 2017 oli 25,0 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,6 miljoonaa euroa. Konsernin hallinnoitavat varat ovat noin 2,9 miljardia euroa (6/2018). Yhtiö on ollut listattuna First North Finland -markkinapaikalla marraskuusta 2014 lähtien. Finanssivalvonta valvoo Yhtiön toimintaa. Tutustu tarkemmin United Bankers Oyj:hin osoitteessa unitedbankers.fi.