Asiakastyytyväisyyskyselyn arvonnan säännöt

Asiakastyytyväisyyskyselyn arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

UB Omaisuudenhoito Oy (y-tunnus 1071069–8)

Aleksanterinkatu 21 A

00100 Helsinki

 

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki United Bankersin asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneet, jotka ovat vapaaehtoisesti jättäneet yhteystietonsa kyselyn lopussa.

 

Palkinto ja osallistumisaika

Arvonnassa palkintona on kolme (3) kappaletta Lapland Hotelsin lahjakortteja, jotka ovat arvoltaan 200 euroa/kappale. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonta suoritetaan viimeistään kaksi viikkoa kyselyn päättymisen jälkeen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.  

 

Ellei voittajaa tavoiteta viiden arkipäivän sisällä ilmoittamisesta, on järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot, järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa voittajalle.

 

Henkilötietojen käsittely

United Bankers käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sekä kansallisen henkilötietoja koskevan lainsäädännön ja rahoitusalaa koskevan erityissääntelyn mukaisesti.

Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojaselosteista »

 

Arpajaisvero

Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.