Ajankohtaista

UB Suomi Kiinteistöt -rahaston salkkuun uusia sijoituskohteita

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt on sijoittanut kahteen uuteen kohteeseen huhtikuun 2021 lopussa. Rahasto hankki omistukseensa Helsingissä osoitteessa Ounasvaarantie 9 sijaitsevan Mellunmäen metroasemakiinteistön Elite Alfred Bergin hallinnoimalta Elite Kiinteistökehitysrahasto I Ky:ltä. Metroasemakiinteistö on täyteen vuokrattu, ja rahaston tarkoituksena on kehittää kiinteistöä jatkossa. UB Suomi Kiinteistöt -rahaston salkunhoitajan Perttu Hokkasen mielestä Mellunmäen metroaseman seutu on mielenkiintoinen ja hän uskoo kehittyvän alueen tarjoavan hyvän potentiaalin kiinteistön jatkokehittämiseen.

 

Rahasto hankki huhtikuun lopussa omistukseensa myös osan Porin keskustassa sijaitsevasta toimisto- ja liikekiinteistöstä. Käyttäjinä rahaston hankkimassa osassa kiinteistöä ovat Porin kaupunki ja ELY-keskus.

 

”Hankitut kohteet toteuttavat rahaston strategiaa ja tuovat mahdollisuutta kehittää kiinteistöjä jatkossa”, arvioi salkunhoitaja Perttu Hokkanen.

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöjen strategiana on sijoittaa vakaan tuoton kiinteistökohteisiin Suomessa. Rahasto on Suomen ensimmäinen kiinteistörahasto, joka sijoittaa laajasti eri kiinteistökohteisiin, joihin kuuluvat muun muassa palvelu- ja hoivakiinteistöt, toimistot, asunnot ja tontit. Rahasto on suunnattu sekä yksityis- että instituutiosijoittajille. Rahaston toiminta käynnistyi tammikuussa 2019 ja sen pääomat olivat vuoden 2020 lopussa 140 miljoonaa euroa.

 

UB Suomi Kiinteistöt on osa United Bankersin reaaliomaisuussijoitustuotteiden perhettä, joihin kuuluvat kiinteistö- ja metsäomaisuus- sekä kiinteistö- ja infrayhtiöiden osakkeisiin sijoittavat rahastot.

 

Lisätietoja:

Perttu Hokkanen, salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

Perttu Hokkanen


+358 (0)40 089 6784