Ajankohtaista

UB Suomi Kiinteistöt -rahaston salkku täydentyy uusilla palvelukiinteistöillä

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt on hankkinut omistukseensa kaksi rakenteilla olevaa palvelukiinteistöä Sievi Hyvinvointitilat Oy:ltä. Hankittu kokonaisuus sisältää myös kolmannen kohteen, jonka kauppa toteutuu arviolta kesäkuun loppuun mennessä. Kaikki kohteet on vuokrattu pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla hoivapalvelutuottajille.

 

”Hankitut palvelukohteet toteuttavat rahaston strategiaa ja tuovat pitkäaikaista vakaata vuokrakassavirtaa rahastolle. Kohteet täydentävät hyvin rahaston palvelukiinteistösalkkua”, arvioi UB Suomi Kiinteistöt -rahaston salkunhoitaja Perttu Hokkanen.

 

”Rakenteilla olevat palveluasumisen ja hoivan tilat vastaavat hyvin sijaintipaikkakuntien palvelutarpeisiin. Uudet tilat parantavat hoitajien työhyvinvointia ja varmistavat vanhuksille ja vammautuneille turvallisen ja terveellisen asuminen”, iloitsee Sievi Hyvinvointitilojen Kaupallinen johtaja Tero Toiviainen.

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöjen strategiana on sijoittaa vakaan tuoton kiinteistökohteisiin Suomessa. Rahasto on Suomen ensimmäinen kiinteistörahasto, joka sijoittaa laajasti eri kiinteistökohteisiin, joihin kuuluvat muun muassa palvelu- ja hoivakiinteistöt, toimistot, asunnot ja tontit. Rahasto on suunnattu sekä yksityis- että instituutiosijoittajille. Rahaston toiminta käynnistyi tammikuussa 2019 ja sen pääomat olivat vuoden 2020 lopussa 140 miljoonaa euroa.

 

UB Suomi Kiinteistöt on osa United Bankersin reaaliomaisuussijoitustuotteiden perhettä, joihin kuuluvat kiinteistö- ja metsäomaisuus- sekä kiinteistö- ja infrayhtiöiden osakkeisiin sijoittavat rahastot.

 

Lisätietoja antaa:

Perttu Hokkanen, salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

Perttu Hokkanen


+358 (0)40 089 6784