Ajankohtaista

UB Suomi Kiinteistöt -rahastolle uusi sijoituskohde Porin keskustasta

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt on hankkinut omistukseensa päivittäistavarakauppakiinteistön Porin keskustasta. Kiinteistö on täyteen vuokrattu pitkällä vuokrasopimuksella Satakunnan Osuuskaupalle ja kohteessa toimii S-Market. Myymälän lisäksi kaupan kohteena oli 110 autopaikkaa pysäköintihallista. Kiinteistö on lähes uudenveroinen ja se on valmistunut vuonna 2013.

 

”Hankittu kohde on rahaston ensimmäinen päivittäistavarakaupan kiinteistö ja se täydentää hyvin olemassa olevaa kiinteistösalkkua. Päivittäistavarakauppa kiinteistötyyppinä tuottaa vakaata ja pitkää vuokrakassavirtaa. Rahaston salkkuun pyritään löytämään vastaavan käyttötarkoituksen kiinteistöjä myös jatkossa”, arvioi salkunhoitaja Perttu Hokkanen.

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöjen strategiana on sijoittaa vakaan tuoton kiinteistökohteisiin Suomessa. Rahasto on Suomen ensimmäinen kiinteistörahasto, joka sijoittaa laajasti eri kiinteistökohteisiin, joihin kuuluvat muun muassa palvelu- ja hoivakiinteistöt, toimistot, asunnot ja tontit. Rahasto on suunnattu sekä yksityis- että instituutiosijoittajille. Rahaston toiminta käynnistyi tammikuussa 2019 ja sen pääomat olivat toukokuun 2021 lopussa 172 miljoonaa euroa.

 

UB Suomi Kiinteistöt -rahasto on osa United Bankersin reaaliomaisuussijoitustuotteiden perhettä, joihin kuuluvat kiinteistö- ja metsäomaisuus- sekä kiinteistö- ja infrayhtiöiden osakkeisiin sijoittavat rahastot.

 

Lisätietoja:

 

Perttu Hokkanen, salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

Perttu Hokkanen


+358 (0)40 089 6784