Ajankohtaista

UB Suomi Kiinteistöt -rahastolle pienteollisuus- ja toimistokiinteistö Helsingin Vallilasta

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt hankki 5.3.2021 omistukseensa pienteollisuus- ja toimistokiinteistön Helsingistä osoitteesta Mäkelänkatu 56. Kiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 3 180 m2 ja vuokrausaste noin 81 %.

 

Salkunhoitaja Perttu Hokkanen: ”Vallila on mielenkiintoinen ja kehittyvä työpaikka-alue hyvien liikenneyhteyksien varrella. Uskomme, että alue tulee kehittymään voimakkaasti tulevina vuosina, ja haluamme olla osaltamme kehittämässä Vallilaa. Mäkelänkadun kiinteistössä on näkemyksemme mukaan kehityspotentiaalia ja tavoitteenamme on luoda sijoittajillemme arvonnousua myös sitä kautta.”

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöjen strategiana on sijoittaa vakaan tuoton kiinteistökohteisiin Suomessa. Rahasto on Suomen ensimmäinen kiinteistörahasto, joka sijoittaa laajasti eri kiinteistökohteisiin, joihin kuuluvat muun muassa palvelu- ja hoivakiinteistöt, toimistot, asunnot ja tontit. Rahasto on suunnattu sekä yksityis- että instituutiosijoittajille. Rahaston toiminta käynnistyi tammikuussa 2019 ja sen pääomat olivat vuoden 2020 lopussa 140 miljoonaa euroa.

 

UB Suomi Kiinteistöt on osa United Bankersin reaaliomaisuussijoitustuotteiden perhettä, joihin kuuluvat kiinteistö- ja metsäomaisuus- sekä kiinteistö- ja infrayhtiöiden osakkeisiin sijoittavat rahastot.

 

Lisätietoja antaa:

Perttu Hokkanen, salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

Perttu Hokkanen


+358 (0)40 089 6784