Ajankohtaista

United Bankersin UB Suomi Kiinteistöt -rahasto on hankkinut liikekiinteistön Vantaan Tammistosta

 

United Bankersin laajasti suomalaisille kiinteistömarkkinoille sijoittava Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt on hankkinut liikekiinteistön vahvasti kehittyvältä Vantaan Tammiston alueelta. Modernin kiinteistön vuokrattava pinta-ala on yli 5 000 neliömetriä, ja sen vuokralaisia ovat Kesko Oyj (Intersport), Sirosipo Oy ja Golf Sky Oy.

 

”Kohde sopii erinomaisesti rahastomme sijoitusstrategiaan. Kyseessä on moderni kiinteistö, joka on täyteen vuokrattu ja vuokrasopimusten maturiteetti on pitkä. Myös sijainti on erinomainen kehittyvällä Tammiston alueella”, kertoo UB Suomi Kiinteistöt -rahaston salkunhoitaja Perttu Hokkanen.

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöjen strategiana on sijoittaa vakaan tuoton kiinteistökohteisiin Suomessa. Rahasto on Suomen ensimmäinen kiinteistörahasto, joka sijoittaa laajasti eri kiinteistökohteisiin, joihin kuuluvat muun muassa palvelu- ja hoivakiinteistöt, toimistot, asunnot ja tontit. Rahasto on suunnattu sekä yksityis- että instituutiosijoittajille. Rahaston toiminta käynnistyi tammikuussa 2019. Rahaston pääomat olivat syyskuun alussa 114 miljoonaa euroa.

 

UB Suomi Kiinteistöt on osa United Bankersin reaaliomaisuussijoitustuotteiden perhettä, joihin kuuluvat kiinteistö- ja metsäomaisuus- sekä kiinteistö- ja infrayhtiöiden osakkeisiin sijoittavat rahastot.

 

Lisätietoja antaa:

 

Perttu Hokkanen, salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

Perttu Hokkanen


+358 (0)40 089 6784