Ajankohtaista

UB Suomi Kiinteistöt on hankkinut kolmen liikekiinteistön kokonaisuuden Auratumilta

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt on tänään tehdyllä kaupalla hankkinut omistukseensa kolmen bigbox-liiketilan kiinteistökokonaisuuden Auratum Kiinteistöt Oy:n hallinnoimalta AKR Tuotto II Ky:ltä. Kiinteistöjen vuokrattava pinta-ala on yhteensä noin 15 700 m2 ja kyseessä on rahaston yksi suurimmista kaupoista sen toiminnan aikana. Kiinteistöt sijaitsevat Vantaalla, Lappeenrannassa ja Mikkelissä. Kaikki hankitut kiinteistöt on täyteen vuokrattu.

 

 

”UB Suomi Kiinteistöt sijoittaa strategiansa mukaisesti laajasti suomalaisiin kiinteistökohteisiin. Tänään toteutettu kauppa toteuttaa erinomaisesti rahaston strategiaa, lisää rahaston salkun hajautusta ja kasvattaa salkun vuokrasopimusten maturiteettia”, toteaa salkunhoitaja Perttu Hokkanen.

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöjen strategiana on sijoittaa vakaan tuoton kiinteistökohteisiin Suomessa. Rahasto on Suomen ensimmäinen kiinteistörahasto, joka sijoittaa laajasti eri kiinteistökohteisiin, joihin kuuluvat muun muassa palvelu- ja hoivakiinteistöt, toimistot, asunnot ja tontit. Rahasto on suunnattu sekä yksityis- että instituutiosijoittajille. Rahaston toiminta käynnistyi tammikuussa 2019 ja sen pääomat olivat vuoden 2020 lopussa 140 miljoonaa euroa.

 

UB Suomi Kiinteistöt on osa United Bankersin reaaliomaisuussijoitustuotteiden perhettä, joihin kuuluvat kiinteistö- ja metsäomaisuus- sekä kiinteistö- ja infrayhtiöiden osakkeisiin sijoittavat rahastot.

 

Lisätietoja antaa:

 

Perttu Hokkanen, salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

Perttu Hokkanen


+358 (0)40 089 6784