Ajankohtaista

SRV rakentaa UB Suomi kiinteistöt -rahastolle kaksi vuokrataloa

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt on allekirjoittanut SRV:n kanssa urakkasopimuksen kahden vuokra-asuntokohteen ja pysäköintilaitoksen toteuttamisesta Kalevankulmassa, Kalevan kaupunginosassa. Kalevankulman kortteliin on suunnitteilla useita asuinkerrostaloja, kaksi pysäköintilaitosta ja liiketiloja. Nyt julkaistujen kohteiden rakentaminen aloitetaan keväällä 2021.

 

8-kerroksiseen As Oy Tampereen Kalevan Komuuttiin tulee 65 asuntoa sekä liiketilaa ja 12-kerroksiseen As Oy Tampereen Kalevan Piironkiin 84 asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Lisäksi sopimus sisältää maanalaisen pysäköintihallin rakentamisen.

 

”Kalevankulma sijaitsee lähellä Tampereen keskustaa, arvostetussa Kalevan kaupunginosassa. Sijainti on hyvien palvelujen ääressä ja rakenteilla olevan ratikan yhden pääpysäkin kohdalla. SRV:n ja United Bankersin yhteistyö vastaa hyvin kasvavaan asuntokysyntään”, sanoo SRV:n aluejohtaja Henri Sulankivi.

 

Kuva: Aihio Arkkitehdit Oy

 

”Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöt sijoittaa strategiansa mukaisesti laajasti suomalaisiin kiinteistökohteisiin. Tampereen Kalevan sijoituskohde on hyvä lisäys rahaston kiinteistösalkkuun. Sijoituskohteen lähipalvelut ja julkisen liikenteen yhteydet ovat hyvät”, sanoo UB Suomi Kiinteistöt -rahaston salkunhoitaja Perttu Hokkanen.

 

Erikoissijoitusrahasto UB Suomi Kiinteistöjen strategiana on sijoittaa vakaan tuoton kiinteistökohteisiin Suomessa. Rahasto on Suomen ensimmäinen kiinteistörahasto, joka sijoittaa laajasti eri kiinteistökohteisiin, joihin kuuluvat muun muassa palvelu- ja hoivakiinteistöt, toimistot, asunnot ja tontit. Rahasto on suunnattu sekä yksityis- että instituutiosijoittajille. Rahaston toiminta käynnistyi tammikuussa 2019. Rahaston pääomat olivat syyskuun alussa 114 miljoonaa euroa.

 

UB Suomi Kiinteistöt on osa United Bankersin reaaliomaisuussijoitustuotteiden perhettä, joihin kuuluvat kiinteistö- ja metsäomaisuus- sekä kiinteistö- ja infrayhtiöiden osakkeisiin sijoittavat rahastot.

 

Lisätietoja antaa:

Perttu Hokkanen, salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

salkunhoitaja, UB Suomi Kiinteistöt

Perttu Hokkanen


+358 (0)40 089 6784